Smart Interior Logo
 • Hűtés- és fűtésvezérlés
 • Hűtés- és fűtésvezérlés

  A jól megtervezett hűtési- és fűtési rendszer egy modern ház alapköve. Ennek megfelelően az elvárásaink is egyre magasabbak. Ma már kevés, hogy egy ilyen rendszer működik, miközben mi távol vagyunk az otthonunktól. Szeretnénk bármikor és bárhonnan szabályozni és minél inkább az életstílusunkhoz igazítani. Egy intelligens vezérléssel mindezt megtehetjük, így időt és nem kevés energiát is spórolhatunk, ha már a tervezésnél figyelembe vesszük az ebben rejlő lehetőségeket.

 • Árnyékolástechnika

  Napjainkban senkinek sem ismeretlenek a motoros redőnyök, függönyök, zsaluziák és egyéb árnyékolók. Az utóbbi években kedvező áruk miatt már szinte bárki számára elérhetőek ezek az eszközök, melyeknek számos előnyük van. A kényelmi funkciókon túl a lakás biztonsága és a megfelelő hővezérlés érdekében érdemes erre is gondolni a lakásfelújítás során, a legokosabb megoldás pedig az, ha ezt is integráljuk a központi otthonautomatika rendszerünkbe.

 • Árnyékolástechnika
 • Világításvezérlés
 • Világításvezérlés

  Azt tartják, hogy egy szobát a festés, a bútor és a dekoráció tesz otthonossá és hangulatossá. A világítástechnika fejlődése azonban rácáfol erre a feltevésre, hiszen a hangulatunk folyamatosan változik, amit a dekoráció változtatásával sem tudunk nap mint nap lereagálni, a világítással viszont bármikor tetszőleges színképeket tudunk kialakítani a helyiségekben.

 • Jelenlétérzékelés

  Egy okos otthon kialakítása során talán az egyik legfontosabb feladat a jelenlétérzékelés bekötése a rendszerbe. Ennek segítségével nagyon sok folyamatot automatizálhatunk és további megtakarításokat érhetünk el. Ki ne emlékezne olyan esetre mikor megfeledkezett egy-egy lámpáról, vagy bekapcsolva hagyta a légkondit, esetleg a fűtési hőmérsékletet nem vette le mielőtt elindult egy hosszú hétvégére… Egy intelligens, jól vezérelt házban a jelenlétérzékeléssel szerencsére minden ilyen jellegű aggodalomnak búcsút inthetünk.

 • Jelenlétérzékelés
 • Biztonságtechnikai rendszerek
 • Biztonságtechnikai rendszerek

  A smart rendszerek világában természetes elvárás, hogy biztonságban tudjuk vagyontárgyainkat és értékeinket. A modern technológiáknak köszönhetően igazán könnyen növelhetjük a biztonságérzetünket a lehető legnagyobb komfortfokozat megtartása mellett. Néhány intelligens érzékelővel és kamerával felszerelve az ingatlant távolról is megfigyelhetjük, mi történik a távollétünkben, de automata kapuk, ajtók, és kaputelefonok is beépíthetők az adott knx rendszerbe. Ha pedig bérbeadnánk az ingatlant, a távoli beléptetés is megoldható egy kódzár segítségével.

 • Okos kert megoldások

  Egy intelligens családi ház fontos része a kertkapcsolat, egyre többen szerelik fel a kertet is smart eszközökkel, időzíthető öntözőrendszerekkel, megjelentek már az okos fűnyírók és egyéb eszközök, jelen vannak az árnyékoló és világító eszközök is. Egy öntözőrendszer összekötése egy időjárásállomással pédául pontosíthatja az előre beállított locsolási programot a valós igényekhez igazodva, de ezen kívül még számtalan lehetőséget rejt magában ez a terület is.

   

 • Okos kert megoldások
 • Egyszerű szerelés
 • Egyszerű szerelés

  Mindenki azt gondolja, milyen jó lenne egy gondolkodó épület, de mi történik, ha már túl vagyunk a felújításon és nem okosítottunk? Az a jó hírünk van, hogy nincs szükség feltétlenül rombolásra és elhúzódó felújítási munkálatokra. A retrofit eszközöknek köszönhetően egy knx rendszer utólagos kiépítésével, akár a meglévő villamos hálózat felhasználásával is van lehetőség komfortosabbá és energiatakarékosabbá tenni otthonát. Ha bővebb felvilágosítást szeretne, keressen minket!